Θέμα 1 Συνδεσιμότητα σε όλο τον κόσμο

Στις μέρες μας, οι άνθρωποι συνδέονται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνοντας πληροφορίες και ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Είτε ψάχνετε για έναν πρώην συγκάτοικο στο κολέγιο, τον δάσκαλο της πρώτης τάξης ή έναν διεθνή φίλο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να συνδεθείτε.

Τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής των αγροτικών κοινοτήτων σήμερα.

Οι νέοι της υπαίθρου που μεγαλώνουν σε μια συνεχώς συνδεδεμένη κοινωνία, ειδικά τα παιδιά της υπαίθρου, έχουν πάντα πολλές ελπίδες για την επερχόμενη ζωή τους για να αλλάξουν τις στάσεις, τις αντιλήψεις, την ψυχολογία και τον πολιτισμό των ανθρώπων της κοινωνίας, κ.λπ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο θεμελιώδες για τους εργαζόμενους με νέους να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τοπικά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Salkowitz πιστεύει ότι τρεις δυνάμεις αναδιαμορφώνουν τον 21ο αιώνα:

ΝΕΟΛΑΙΑ, ΤΠΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Επιπλέον, τα μέσα ενημέρωσης είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για την ευαισθητοποίηση στην κοινωνία, είτε αυτή

είναι κοινωνική, πολιτιστική ή οικονομική.

Γενικά, για τους νέους, η ανταλλαγή και τα σχόλια πρέπει να προέρχονται από φίλους και άτομα που γνωρίζουν και όχι από αγνώστους. Αυτό υποδηλώνει ότι τα σχόλια των φωτογραφιών αφορούν την αναγνώριση της εξωτερικής του όψης (κατασκευή ταυτότητας) και την εξάσκηση και διατήρηση φιλικών σχέσεων.