Θέμα 1 Τα πλεονεκτήματα του WordPress

  • Σήμερα, το ψηφιακό κατάστημα είναι εξίσου ή και περισσότερο σημαντικό από το φυσικό κατάστημα μιας επιχείρησης. Το πιο σημαντικό κομμάτι μιας επιτυχημένης ψηφιακής παρουσίας είναι μια πλήρως λειτουργική και διαδραστική ιστοσελίδα.
  • Επομένως, το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά όλους τους πιθανούς πελάτες σας είναι να δημιουργήσετε μια φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα. Στην εποχή μας, οι πελάτες αλληλεπιδρούν πρώτα με μια επιχείρηση μέσω της ιστοσελίδας της, επομένως η δημιουργία μιας καλής πρώτης εντύπωσης είναι κρίσιμης σημασίας.

Πώς θα το κάνετε αυτό;

  • Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας, πολλοί επιχειρηματίες χρησιμοποιούν το WordPress. Περίπου το 40% όλων των ιστοσελίδων βασίζονται στο WordPress.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο λόγος που το WordPress, και όχι κάποια άλλη πλατφόρμα, έχει κατακτήσει την αγορά σχεδιασμού ιστοσελίδων;

  • Το WordPress είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε για να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα. Η δημιουργία μιας καλά σχεδιασμένης ιστοσελίδας με επαγγελματική εμφάνιση απαιτεί την τεχνογνωσία ενός ειδικού.
  • Το WordPress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων με πολλαπλά οφέλη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
  • Το WordPress, που κυκλοφόρησε το 2003 και σχεδιάστηκε, αρχικά, με γνώμονα τα ιστολόγια (blogs), συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των κορυφαίων λογισμικών διαχείρισης περιεχομένου ιστού, και όχι μόνο για τα ιστολόγια.