Θέμα 3 Εικόνες – Μέθοδοι Για να ξεκινήσετε

InstaMeets

Το InstaMeet είναι ένας τρόπος για τα άτομα στην κοινότητα του Instagram να συναντιούνται και να βγάλουν μαζί φωτογραφίες στην πόλη τους.

Πώς να συμμετάσχετε: Για να εγγραφείτε σε ένα InstaMeet, δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε #instameet στην αναζήτηση και βρείτε την πόλη σας (π.χ. #instameetparis).

  • Μόλις βρείτε το InstaMeet της πόλης σας, βοηθήστε να διαδοθεί η είδηση στο Instagram, το Twitter, το Facebook και όπου αλλού μπορείτε.
  • Γίνετε μέλος άλλων Instagrammers στην ημέρα συνάντησης της πόλης σας, εμπνευστείτε και κάντε νέους φίλους.

Ιδέες για τη συνάντησή σας

  • Photowalk: Επιλέξτε μια διαδρομή στην πόλη σας και αφιερώστε μια ή δύο ώρες τραβώντας φωτογραφίες με άλλους χρήστες του Instagram.
  • Κυνήγι οδοκαθαριστών: Το πλήρωμα του NYC Instagram διοργάνωσε ένα κυνήγι φωτογραφιών οδοκαθαριστών. Πάνω από 50 άτομα συμμετείχαν, τραβώντας φωτογραφίες από τα πάντα, από “κάποιον που τρώει χοτ-ντογκ” έως “πέντε ή περισσότερους αγνώστους σε μια σειρά conga”.

Διέδωσέ το

Ζητήστε από άλλους να το μοιραστούν: Αφού δημοσιεύσετε την ανακοίνωσή σας, ενθαρρύνετε άλλους να αναδημοσιεύσουν την εικόνα με τους ακόλουθούς τους (αφού δημοσιεύσετε τη φωτογραφία, πατήστε στο iPhone ή στο Android πάνω από τη φωτογραφία για να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL και, στη συνέχεια, επικολλήστε αυτήν τη διεύθυνση URL σε ένα σχόλιο στη φωτογραφία σας).

Εικόνες - Μέθοδοι Για να ξεκινήσετε: Hometown Showdown

Το Hometown Showdown είναι μια πρόκληση φωτογραφιών που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συγκρίνουν και να αντιπαραβάλουν τις πόλεις που μένουν τώρα ή τα σπίτια της παιδικής τους ηλικίας. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μια σειρά από προκλήσεις και πρέπει να δημιουργήσουν μια φωτογραφία που να ταιριάζει σε κάθε κατηγορία.

Συνιστούμε να δωθεί μια εβδομαδιαία προτροπή και το κυνήγι να εκτελεστεί ως μια συνεχή ομαδική δραστηριότητα.

Here are some example prompts ->

Αυτή η άσκηση επιτρέπει στους συμπαίκτες να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον πιο προσωπικά και δίνει μια ματιά στο γύρω περιβάλλον.

Εικόνες – Μέθοδοι Για να ξεκινήσετε:  #BeyondEYY

Το #BeyondEYY είναι ένας διαγωνισμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για να συμμετάσχετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  1. Καταγράψτε το όραμά σας στην Youth Voice Platform — αν δεν το έχετε κάνει. Δημοσιεύστε μια ιστορία στον λογαριασμό σας στο Instagram χρησιμοποιώντας το προσχεδιασμένο πρότυπο από τον λογαριασμό European Youth και μοιραστείτε πώς θα υλοποιούσατε την ιδέα σας.
  2. Σκεφτείτε έξω από το κουτί! Ο ουρανός είναι το όριο! Βρείτε το πρότυπο στους λογαριασμούς Instagram European_youth_eu στις ιστορίες IG ή στα σημαντικότερα σημεία του λογαριασμού.
  3. Προκαλέστε έναν φίλο να κάνει το ίδιο.
  4. Προσθέστε έναν σύνδεσμο στην πλατφόρμα Youth Voice στο πρότυπό σας για να μεταβούν οι ακόλουθοί σας στην πλατφόρμα http://youthvoices.eu/ . Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε αν κερδίσατε!