Θέμα 5 Ενημερωτικό δελτίο

Ναι, τα ενημερωτικά δελτία είναι μια εξαιρετική πρακτική αλληλεπίδρασης με τη νεολαία.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα ενημερωτικά δελτία δεν είναι απλώς ένας τρόπος επικοινωνίας ανακοινώσεων και άλλων σημαντικών πληροφοριών: είναι επίσης ένας τρόπος για να λαμβάνετε μια αίσθηση του πώς νιώθει η κοινότητά σας για αυτό που κάνετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενημερωτικά δελτία για να επικοινωνήσετε με τους μαθητές σχετικά με πράγματα που συμβαίνουν στο σχολείο και στην κοινότητα, όπως επερχόμενες εκδηλώσεις ή τάξεις που οι μαθητές μπορεί να θέλουν να συμμετάσχουν. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να ανακοινώσετε νέες πολιτικές ή διαδικασίες στο σχολείο σας ή να επισημάνετε ιστορίες επιτυχίας μαθητών.

Η δημιουργία ενημερωτικού δελτίου σε δωρεάν εργαλεία όπως τα Mailchimp και Notion μπορεί να κάνει τη διαδικασία ευκολότερη, καθώς αυτά τα εργαλεία παρέχουν πολλές επιλογές προσαρμογής για τη δημιουργία ενός ελκυστικού ενημερωτικού δελτίου. Επιπλέον, το κόστος χρήσης αυτών των υπηρεσιών είναι συνήθως αρκετά χαμηλό και είναι σχεδόν πάντα πολύ φθηνότερο από την πρόσληψη ενός επαγγελματία δημιουργού ενημερωτικών δελτίων.

Φωτογραφία από Κρίστιαν Βίντιγκερ στο Unsplash