Θέμα 7 Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)

Τα AI εξαπλώνονται σε όλο τον επαγγελματικό κόσμο, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε και τους νέους της Ευρώπης! Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

  • Chatbots: είναι τεχνητή νοημοσύνη που μιμούνται τις ανθρώπινες συνομιλίες και χρησιμοποιούνται για να απαντούν σε ερωτήσεις ή να παρέχουν πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε chatbot για να διδάξετε στους εφήβους πώς να κωδικοποιούν, κάτι που είναι μια σημαντική δεξιότητα που μπορεί να τους βοηθήσει να βρουν θέσεις εργασίας ως ενήλικες.
  • Gaming AI: μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια για ψυχαγωγικούς σκοπούς, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν χαρακτήρα AI στο παιχνίδι σας που διδάσκει στον παίκτη για τα μαθηματικά ή την επιστήμη.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα ισχυρά εργαλεία για να δημιουργήσετε τις δικές σας δραστηριότητες, να εμπνευστείτε ή να συνεργαστείτε με τους ίδιους τους νέους.

Σκεφτείτε έξω από το κουτί!

Η εικόνα δημιουργήθηκε από το Midjourney, ένα AI που μπορείτε να βρείτε στο Discord.